Det var Terje Skog som startet med å se på en løsning da han smertelig fikk erfare hvordan et hyttetoalett ikke skulle fungere. Terje og kona Tordis hadde bygd seg ny hytte i 2005, og det meste var på plass. De brukte tid på å finne et hyttetoalett som skulle stå til deres forventninger og som passet inn i den nye fine hytta.

Etter å ha sett på flere ulike alternativer innen toalettløsninger, investerte Terje i noe av det bedre innen biologiske toalett i 2005. Det gikk ikke lang tid før urinlukt stadig ble en utfordring når de brukte hytta. Det var ikke det de hadde sett for seg at den nye hytta skulle få et slikt problem med hyttetoalettet, for dette skulle jo være blant de beste på markedet.

Terje bestemte seg for å gå grundig til verks for å finne ut hvordan han kunne bli kvitt dette problemet. Det ble målt og beregnet trekk fra rom og fra biotank. Trekkhatter med ulike utforminger og kapasiteter ble også prøvd, men det ble ikke liksom bra nok for Terje, lukta ble ikke helt borte.

Det var da utviklingen startet for fullt og det ble laget flere toalettformer i polyester for de ulike løsningene av toalett. Dette arbeidet foregikk over flere år og det ble stadig forbedret på.

Til slutt ble det utviklet en toalettløsning som er utgangspunktet for dagens modeller og som vi er stolt av å kunne inneha et patent på. Vi mener at det innehar de kvalitetene som bidrar til at det ikke blir lukt i toalettrommet, unngår nedkjøling av toalettrom og reduserer utvikling av insekter som kan klekke i biotanken.

historisk utvikling
Historisk utvikling